facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Søvnvaner

 

Søvnvaner er jo vaner og nogle gange skal vaner brydes. Det kan være svært, men danskerne har faktisk generelt ikke så høj fokus på funktionerne i deres sengemiljø og generelt skiftes både hovedpude og madrasser alt for sjælldent. Der er ikke så høj fokus på hvad sengebunden skal have af justerings muligheder og der tænkes mere på om stoffet er pænt og hvorden sengen vil se ud i soveværelset end på,hvad sengebunden skal have af justerings muligheder og hvad en korrekt og ergonomisk seng rent faktisk kan gøre for vores ryg.

 

  Dame ondt i ryggen 

 Når man så skal investerer i et ny sengemiljø skal man have for øje, at der for nogle sengebrands er sket en enorm udvikling med fokus på den gode søvn og lige rygstilling. Der er lige nu meget fokus på søvnens betydning for vores generelle velbefindende. Så en seng er ikke bare en seng...

 

  rygsmerter ud af sengen 

Trælameller er en forældet teknologi, nogle producenter er helt stoppet med at anvende træ i konstruktionen, da træ jo - som bekendt - suger fugt og dermed ad åre mister sin elasticitet og støttende og fjedrende effekt.

Der er en hel del faldgrupper som vi vil forsøge at videreformidler hvor der er fokus på funktioner og sengemiljø (hustøvmider & allergi)

 

  start lattenrost 
http://www.business.dk/businessdirect/business-direct/danskerne-skal-have-fokus-paa-sund-soevn    
     
Under downloads samler vi forskellige menuer som kan give dig inspiration til valg af ny seng og ønsker du at se en komplet oversigt af Lattoflex serierne kan du downloade brochurer.    

 

 

Udskriv Email