facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Sund søvn

Søvnen er altafgørende for dit generelle velbefindende – Så vigtig er REM-søvn for dig. Søvn er vigtig for din krop og trivsel, under søvnen føres du gennem flere forskellige søvnstadier i løbet af natten, hvor af REM-søvn spiller en afgørende rolle.

 Det er ikke ligegyldigt, hvor længe du sover og hvor tungt du sover. Sover du kun nogle få timer om natten eller når du kun den lette søvn, som betyder at du ofte vågner og vender og drejer dig om natten, så kan det have stor betydning for din præstations- og koncentrationsevne i det daglige og for dit generelle helbred. Søvnen skal du se som en mulighed for optimering af kroppens funktioner og hjælp-til-selvhjælp.

 

   hovedsmerter
 REM-søvn er vigtig for dig. den reparerer din krop og optimerer din mentale ydeevne. REM-søvn er at sammenligne med de  hjernebølger som du har haft i vågen tilstand, men under REM-søvn er alle muskler i din krop helt afslappet. Under REM-søvn er det at man kan se fine hurtige øjenbevægelser som ofte forbindes med drømmeri.
Førende amerikanske forskere har i en undersøgelse konkluderet at REM-søvn er medvirkede til at opgradere vores hjerne. Det er under REM-søvn, at vi finder løsninger på vores daglige problematikker. Det er under REM-søvn at vi forbedrer vores kreativitet og problemhåndtering.    
Vi bliver faktisk bedre og mere omgængelige mennesker, når vi har fået vores søvn.  REM-søvn har vist sig at optimere vores mentale ydeevne og problemløsning med op mod 40%. En person der når sin REM-søvn stadie vil være mere afslappet og mindre opfarende.     

 

 

UdskrivE-mail