facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Lattoflex 200 Sengebund

Den nye standard er svævende. Nye features stiller Lattoflex i en fører position indenfor innovation og liggekomfort - og det er guld værd for din ryg..

Trykaflastning og indbygget skulder zone på helt ny udviklet teknik - i både madras og sengeramme, giver maksimal tryk aflastning og korrekt “lige” ryg stilling uanset om man ligger på siden eller ryggen.

200fjederelement

 

I 200 serien kan fleksibiliteten indstilles ved at indsætte et ekstra bære profil i mellem de to der allerede er. Ellers kan man begrænse affjedringen ved f.eks lænden ved at indsætte nogle små tilpassedede klodser.

 

Størrelser på lattoflex sengebunde

Sengebunden er som standard enten 80, 90 eller 100 cm i bredden og 200 cm i længde (prisen er ens uanset valg) herunder kan man så få den i 120 cm og 140 cm bred. Vi anbefaler dog altid at man ligger i sin egen seng og ikke deler liggeflade med sin partner. Lattoflex har løsninger der sikre at de 2 selvstændige sengebunde kan sættes sammen så man undgår den irriterende revne.  Lattoflex sengen kan desuden bestilles på mål - dette gælder både sengebund og madrasser.

 

 

 

 

Udskriv Email