facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Lattoflex 300 sengebund

Lattoflex 300 serie sengeprogram er patenteret og udviklet til personer med dårlig ryg eller personer der ønsker at undgå ryg gener.

300 serien har en helt unik justeringsmulighed i hele bunden, da hver lamel kan indstilles i 3 positioner. Dette giver en helt unik individuel justeringsmulighed.

300wingeophæng

Lattoflex er godkendt efter tyske normer og producers på fabrik I Tyskland.

Der er fokus på ergonomiske korrekt liggestilling, det patenteret fjeder lamel system med de fleksible fjederende "vinger" tilpasser sig kroppens form på en helt unik måde og giver en fantastisk ligge komfort.

De unikke konstruerede (nu) dobbelte glasfiber lameller tilpasser sig ideelt til kroppens kontur pga. de fjedrende sideophæng og støtter hver enkelt zone langs hele kroppen.

I Lattoflex senge program er liggekomforten ens om du vælger grundmodellen eller top modellen – så alle kan være med prismæssigt. 

Størrelser på lattoflex sengebunde

Sengebunden er som standard enten 80, 90 eller 100 cm i bredden og 200 cm i længde (prisen er ens uanset valg) herunder kan man så få den i 120 cm og 140 cm bred. Vi anbefaler dog altid at man ligger i sin egen seng og ikke deler liggeflade med sin partner. Lattoflex har løsninger der sikre at de 2 selvstændige sengebunde kan sættes sammen så man undgår den irriterende revne. Lattoflex sengen kan desuden bestilles på mål - dette gælder både sengebund og madrasser.

300 serien kan som noget helt unikt indstilles til forskellig hårdhed eller affjedringen kan gøres blødere eller hårdere efter behov. Denne regulering kan du selv foretage med det medfølgende justerings værktøj. Se på følgende billede hvordan:

justeringsværktøj

 

Når profil elementet´s position er indstillet med den brede side vandret - så er denne i den blødeste stilling - drejes den op på skrå er den i medium position og drejes den på højkant så er den i den håreste position. Denne justering kan foretages i alle tværelementer i hele liggefladen. Det vil dog hovedsageligt være den 4, 5 og 6 tværgående bæreprofil der justeres. 

Udskriv Email