facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 310

Lattoflex 310 er samme udførsel som grundmodellen 300, men i 310 har du mulighed for at hæve hovedgærdet,

dvs. der er trinløst regulering af nakken i 5 positioner. Den er top ergonomisk og reguleringen foregår manuelt ved en monteret strop. 310 modellen har ud over den ergonomiske skulderzone det manuelle løst til nakkeregionen.

Og hvorfor skal du vælge denne løsning? En mulighed for løft af nakken kan give et ekstra mulighed for en sundere og mere afslappet søvn hvis du f.eks har lunge irritation ved influenza eller allergi. Når nakkeregionen kan løftes giver det et bedre åndedræt, hvis næsen er tilstoppet og dermed en mere rolig søvn under sygdom. Løftet er manuel dvs. der er en strop i hovedgærdet som man hiver i og dermed løftes nakkeregionen op og du hører nogle klik for hver trin. Når den skal i udgangsposition igen så hives der helt op til man hører sidste klik os så kan den lægges ned igen til udgangspositionen.

picto310str1200

Pictogrammet her viser modellen 310 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor. For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 392 - 395

 

Udskriv Email