facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 350

Lattoflex 350 er en af de manuelle siddebunde i Lattoflex 300 Serien. Det er prismæssig fornuftig manuel

elevationsseng, top ergonomisk du kan nu komme til at sidde behageligt i din seng, og har mulighed for lige benløft.  350 modellen har ud over den ergonomiske skulderzone et manuelt løst af helel ryggen til sidde position, nakkeregionen har ligeledes en individuel 5 trins manuel indstillingsmulighed. Ligesom hele liggefladen kan løftes op i 6 trin - dette er i endnu højere grad en mulighed for aflastning ved kredsløbsforstyrrelser, tunge ben og lignende.  

Har du et arbejde hvor du står meget op og får trætte ben er det en god ide at ligge 30 minutter med hævede ben leje for at give aflastning til ben og fødder samt kredsløb. Løftet er manuel dvs. der er en strop i hovedgærdet/benenden som man hiver i og dermed løftes nakkeregionen op og du hører nogle klik for hver trin. Når den skal i udgangsposition igen så hives der helt op til man hører sidste klik os så kan den lægges ned igen til udgangspositionen. Regulering foregår fra stående position, hvis du ønsker at blive siddende i sengen mens du regulere indstillingerne kan dette ske fra model 270 - 395.

picto350str1200

 

Pictogrammet her viser modellen 350 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor. For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 392 - 395

Udskriv Email