facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 392

Lattoflex 392 er en elektronisk elevationsbund i 300 serien. Der findes 8 forskellige elevationssenge i

programmet. Se på det animerede billede og piktogrammerne for, at se forskellen på hvordan de forskellige sengebunde kan elevere. 392 har 2 motorer hvilket betyder, at den har 2 bevægelige dele der kan reguleres med den medfølgende fjernbetjening. Ryggen og ben styres derfor via den trådløse fjernbetjening. Herudover er der manuel løft af hovedgærde dvs. der er mulighed for løft af nakkeregionen i 5 trin.

  • 30 cm "Slide back" funktion.  Alle Lattoflex elevationsbunde har en 30 cm "slice back" funktion. Det betyder at sengen automatisk forskydes 30 cm tilbage mod udgangspunktet dvs. at man ikke kommer væk fra et eventuelt natbord. Hvis der kun eleveres direkte op til sidde position, da vil man jo ikke kunne nå sit natbord - men med Lattoflex slide back funktion - så er det ikke et problem.
  • Lattoflex motoriserede elevations bunde kan nemt indbygges i eksisterende senge, dog skal man være opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt. Se under tilbehør Som fritstående model kan der vælges mellem 3 forskellige typer ben, se under tilbehør der er runde, firkantede og bøjleben.
  • Lattoflex har lydsvage motorer som er driftsikre og har 3 års garanti

picto392str1200

 

Pictogrammet her viser modellen 392 - med de elektriske eleverende funktioner den har. 

Udskriv Email