facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 394-KU

Lattoflex 394-KU er en elektronisk elevationsbund i 300 serien. KU står for 4 motoriserede

elevationsdele, der er ingen regulering af liggelejet som på f.eks model 394-US. Til gengæld har du motoriseret regulering af både nakke, ryg underben og lår. Har du kredsløbsforstyrleser anbefaler vi ikke denne model. 

Se på det animerede billede for og piktogrammet forneden, at se forskellen på hvordan de forskellige sengebunde kan elevere. 394-KU har 4 motorer hvilket betyder, at den har 4 bevægelige dele der kan reguleres med den medfølgende trådløse fjernbetjening.

  • 30 cm "Slide back" funktion.  Alle Lattoflex elevationsbunde har en 30 cm "slice back" funktion. Det betyder at sengen automatisk forskydes 30 cm tilbage mod udgangspunktet dvs. at man ikke kommer væk fra et eventuelt natbord. Hvis der kun eleveres direkte op til sidde position, da vil man jo ikke kunne nå sit natbord - men med Lattoflex slide back funktion - så er det ikke et problem.
  • Lattoflex motoriserede elevations bunde kan nemt indbygges i eksisterende senge, dog skal man være opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt.Se under Tilbehør.
  • Lattoflex har lydsvage motorer som er driftsikre og har 3 års garanti

picto394ku1200

Pictogrammet her viser modellen 394-KU - med de eleverende funktioner den har.

Udskriv Email