facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 394-US

Lattoflex 394-US er en elektronisk elevationsbund i 200 serien. US står for 5 eleverende dele

heraf 1 manuel - modellen kan således det samme som topmodellen 395 dog med den undtagelse at nakkeløftet er manuelt i 394-US.

Se på det animerede billede for og de piktogrammer for, at se forskellen på hvordan de forskellige sengebunde kan elevere. 394-US har 4 motorer, hvilket betyder, at den har 4 motoriserede bevægelige dele der kan reguleres med den medfølgende trådløse fjernbetjening, ryggen og lår og under ben samt løft af hele liggelejet styres elektronisk.Herudover har US modellen manuel nakke indstilling i 5 trin.

  • 30 cm "Slide back" funktion.  Alle Lattoflex elevationsbunde har en 30 cm "slice back" funktion. Det betyder at sengen automatisk forskydes 30 cm tilbage mod udgangspunktet dvs. at man ikke kommer væk fra et eventuelt natbord. Hvis der kun eleveres direkte op til sidde position, da vil man jo ikke kunne nå sit natbord - men med Lattoflex slide back funktion - så er det ikke et problem.
  • Lattoflex motoriserede elevations bunde kan nemt indbygges i eksisterende senge, dog skal man være opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt se under tilbehør.
  • Lattoflex har lydsvage motorer som er driftsikre og har 3 års garanti

picto294us1200

Pictogrammet her viser modellen 394-US - med de eleverende funktioner den har. 

Udskriv Email